perjantai 1. heinäkuuta 2016

Parhaat putiikit: Chez Marius


Kun Neiti Baarimestari kaipaa uutta viinamittaa, lisää patruunoita soodasifoniin tai vilkkuvia jääpaloja, on suunnattava Bulevardille. Fredan ja Bulevardin kulmasta nimittäin löytyy Chez Marius, keittiö- ja baarivälineitä myyvä helmi, jonka valikoimasta löytyy vastaus jos jonkinlaiseen tarvikepulmaan. Hyllyt notkuvat erilaisista ravistimista, mandoliineista, veitsistä ja laseista. Molekyyligastronomialle on pyhitetty oma nurkkauksensa, josta löytyy kaikki tarvittava vaahtojen, helmien, geelien ja kaviaarin valmistukseen. Purkeista löytyy nimiä kuten "Isomalt", "Ksantaanikumi" ja "Gelespessa-sakeuttaja". Täällä vierähtää helposti tovi jos toinenkin tavaroita hypistellessä, ja jos ei pidä varaansa niin lompakko saattaa keventyä huomattavasti! : ) Laadukkaista tuotteista kuitenkin maksaa mielellään, ja kun siihen saa päälle ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, ei voi olla kuin tyytyväinen. Chez Marius tarjoaa lisäksi lahjalista-palvelua sekä veitsi-koulutusta, jossa perehdytään erilaisten veisten käyttötarkoituksiin ja veitsien teroittamisen saloihin. Veitsensä voi myös käydä teroituttamassa liikkeessä, jos haluaa mieluummin jättää työn ammattilaisen käsiin.
Chez Mariuksella on myös verkkokauppa, joten ulkopaikkakuntalaisetkin pääsevät nauttimaan putiikin tarjonnasta kotisohvalta käsin!


1 kommentti:

 1. Keep the Blender Whirling
  When you think of frozen drinks, it's likely that margaritas, daiquiris, and coladas are the first to come to mind. While they do make great drinks, it's fun to choose some of their flavor variations to spice up the party a little.
  https://icemakershub.com/best-sonic-pebble-nugget-ice-machine-reviews/
  Hypnotiq Margarita: tequila, Hpnotiq, blue curaçao, sour mix, pineapple juice
  Peach Margarita: tequila, triple sec, peach schnapps, lime juice, peaches
  Tamarind Margarita: tequila, tamarind concentrate, simple syrup

  VastaaPoista