keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Parhaat putiikit: Karkkikauppa SweetheartEhkä Helsingin makein karkkikauppa sijaitsee Uudenmaankatu kolmekakkosessa. Tämä hyvän mielen putiikki Sweetheart on paikka, josta haen inspiraatiota huonona päivänä. Kirkkaat värit, vaahtokarkkeja pursuavat lasimaljakot, käsintehdyt toffeet sekä kirjavat juhlatarvikkeet saavat nopeasti unohtamaan arjen harmauden. 


Tarvitsetko häihin, ristiäisiin tai tupareihin karkkibuffaan ihanat kipot ja niihin makeaa täytettä? Täältä löytyy. Haetko cocktail-kutsuille värikkäitä pillejä? Niitähän on montaa sorttia. Juhlatilan kattoon erimallisia paperikoristeita? Olet oikeassa paikassa!


Karnevaalihenkisistä tikkareista saa veikeän koristeen cocktailiin. Salmiakkisiirappi taipuu raaka-aineeksi ravistukseen tai ihan vain jäätelön päälle. Käsintehdyn suolatoffeen maun tiivistäisi mielellään drinkiksi. Kuka sanoi että ideoita juomiin tulisi hakea ainostaan cocktail-kirjojen sivuilta?Menkää sinne, siellä tulee hyvälle tuulelle!

Uudenmaankatu 32
Herkkuja voi seurailla myös Facebookissa

3 kommenttia:

  1. Hei, blogissa on nyt loka-marraskuussa vietetty hiljaiseloa cocktail-kisoissa ravaamisen ja yleisten syyskiireiden johdosta. Tarkoitus on alkaa nyt päivittelemään uudestaan, kun hässäkkä tästä helpottaa : )

    VastaaPoista